Komedie / Horror
87 minuten

geregisseerd door Jonathan King
met Nathan Meister, Danielle Mason en Tammy Davis

Terwijl Henry Oldfield op weg is naar de boerderij waar hij is opgegroeid, bezoeken ook twee activisten de boerderij, die nu in handen is van Henry's broer Angus. Deze hebben namelijk in de gaten dat Agnus experimenten uitvoert met schapen en willen dit stoppen. Maar dan gaat er iets goed mis en langzaam maar zeker beginnen alle schapen in de omgeving te transformeren in bloeddorstige, gewelddadige en levensgevaarlijke schapen.

Hoewel het idee om schapen als onderdeel voor een horrorfilm te gebruiken belachelijk is, is het tegelijk ook geniaal gevonden. Want het is weer eens een keer iets anders in plaats van zombie's. Ik heb sinds dat ik Braindead gezien heb nooit een film gezien die belachelijker is. Het gore gehalte is weliswaar niet zo hoog als dat van Braindead maar komt wel in de buurt. De acteurs in deze film acteren uitermate klote!, maar doordat de film gewoon zo leuk is stoorde me dat nooit.

GORE 10 / 10

Een gore hemel!!!. Een gemuteerd schaap dat een oor afbijt van een man, iemand zijn kin wordt eraf gescheurd. Iemand zijn penis wordt er af gebeten, héél véél uitgescheurden darmen en ingewanden, veel zombie schapen en gemuteerde schapen en nog véél meer.

CONCLUSIE

Hoewel het verhaal voor geen meter klopt en af en toe de special effects zeer slecht zijn, is deze film een echte aanrader voor iedere horrorfan. Cijfer 8.0.