Horror / Komedie
97 minuten

geregisseerd door Peter Jackson
met Timothy Balme, Diana Peñalver en Elizabeth Moody

Lionel (Balme) zit thuis erg onder de plak bij z'n moeder (Moody). Op een dag wordt ze door een gemuteerde rat gebeten en overlijdt ze. Helaas komt ze als zombie weer tot leven en maakt ze Lionel het leven nog zuurder dan voorheen. Ze slaat aan het moorden en binnen de kortste keren zit Lionel met een huis vol zombies.

Dit is persoonlijk mijn favo horrorfilm, deze film heeft me echt zéér aangenaam verrast want persoonlijk dacht ik na het zien van Evil Dead dat het echt niet gekker kon. Deze film is gewoonweg té absurd voor woorden en feitelijk gezien slaat deze film nergens op, maar dat stoorde me nergens.

De zombies zien er echt geweldig uit en de personages zijn gewoonweg heerlijk fout maar hilarisch, zoals de pastoor die met karate de zombies in elkaar ramt. Het acteerwerk was wel zeer slecht maar het stoorde me niet echt.

GORE 10 / 10

Deze film is letterlijk The goriest Fright Film Of All Time!!!!!!. Een vrouw haar vel valt er af en wordt door middel van lijm weer vastgeplakt, diezelfde vrouw haar oor valt er af en ze vreet het op. Een vrouw haar kop word hilarisch van haar romp gescheiden, een man zijn benen  worden helemaal kaalgevreten. Een man zijn buik wordt helemaal kaalgevreten en zijn ribbenkast wordt zichtbaar, het is gewoon té veel om op te noemen.

De special effect zijn ronduit GEWELDIG en deze film bevat gewoon een orgie aan onvergetelijke scenes. Ieder gerespecteerd horrorfan moét deze film gewoon gezien hebben. Cijfer 10