Horror / Komedie
87 minuten

geregisseerd door Ti West
met Rider Strong, Noah Segan en Giuseppe Andrews

Een gruwelijk, vleesetend virus dat zijn slachtoffers tot op het bot weet te verslinden, wist een gruwelijk eind te maken aan de vakantie van Paul en zijn vrienden. Het virus gaat echter nog steeds rond en komt terecht in het water, waardoor het zich nog sneller weet te verspreiden. Tijdens het eindfeest van een school komen de leerlingen hier al snel achter als een aantal aanwezigen ineens besmet worden met het afschuwelijke virus en het feest verandert in een groot bloedbad.

Het lang verwachte vervolg op Cabin Fever, persoonlijk vind ik dit deel beter dan het eerste deel, omdat het eerste deel een beetje moeilijk te volgen was. De film begint waar het eerste deel opgehouden is, één geinfecteerde is erin geslaagd om het te overleven, maar als hij eindelijk ontsnapt word hij geraakt door een bus. Waarna er een geinige geanimeerde intro van de film voorbijkomt.

De film is een geinige mix van horror, american pie, en komedie. De personages maken zich dan ook erg zorgen om hun maagdelijkheid. Niet wetende welke gruwelen ze te wachten staat. De acteurs zijn af en toe wel een beetje irritant, maar dat was niet echt een probleem bij het kijken omdat ze toch rap het loodje legden.

GORE 10 /10

Deze film is echt een gorefeest!!!, iemand wordt kijkhard aangereden door een bus, waardoor die iemand gewoon uit elkaar spat. Iemand zijn penis is aan het wegrotten, Een jongen zijn arm word geamputeerd en door middel van een las apperaat dicht geschroeid, Een kapot gestampt hoofd, liters en liters bloed, en nog véél meer

CONCLUSIE

Deze film is niet voor mensen met een zwakke maag. Cijfer 7.0.