Horror
96 minuten

geregisseerd door Adam Gierasch
met Monica Keena, Edward Furlong en Shannon Elizabeth

Angela Feld geeft een Halloweenfeest. Maar na een politie-inval blijven enkel Angela en haar vrienden Maddie, Lily, Suzanne, Colin, Dex en Jason over. Het duurt vervolgens niet lang voor Colin en Angela een bijzonder geheim in de kelder vinden en niet veel later begint een gruwelijke nachtmerrie voor de jonge tieners. Het leuke Halloweenfeestje loopt al snel uit tot een gevecht tegen gruwelijke demonen.

GORE 10 / 8

Deze film is een redelijk gorefestijn. Zoals een vrouw die een lipstick in haar borst steekt, en die lipstick er vervolgens uit haar vagina er weer uitkomt(Weird Shit!). Een man zijn darmen worden er uitgetrokken, een vrouw haar gezicht wordt er compeet van af gescheurt, een man zijn been wordt gruwelijk gebroken zodat zijn bot eruit steekt. En smerige demonenseks.

Hoewel ik nog nooit het origineel gezien heb weet ik zeker dat deze film niet beter is. Want de acteurs in deze film acteren zo slecht dat het lijkt alsof ze er schijnbaar geen zin hebben. Maar er zijn meer dan genoeg pluspuntjes om deze film gewoon te kijken. Zoals de demonen die er geweldig uitzien, en de special effects die er ook redelijk goed uitzien voor een Direct to dvd productie.

CONCLUSIE

Hoewel het acteerwerk niet zo goed is is deze film toch wel een aanrader voor de gewone horrorfan. Vanwege leuke gore, goeie special effects, en lekkere wijven. Cijfer 7.0.